Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-eindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Zij vertelde mij dingen die ze niet kom weten. Toekomst komt ook uit.




Ervaring van Eduard met medium Marie   Ervaring van Eduard met medium Marie   Ervaring van Eduard geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Nelleke, ik had gisteravond een mooi gesprek met jou. Je zag haarfijn wat er thuis allemaal speelde. En je had gelijk dat deze dagen ons beiden goed gedaan hebben. Het was idd vandaag gelukkig allemaal positief, zoals jij al aangaf.




Ervaring van M. met medium Nellekke   Ervaring van M. met medium Nellekke   Ervaring van M. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Ik vind Nour heel verhelderend. Hij heeft mij een hele goede inzicht gegeven en mij ook de diepte in gegaan. Ik kijk heel anders naar het leven nu. Ook geeft hij hele waardevolle tips. Ik ben je echt dankbaar. Tot snel.




Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Een echte Sissy. Oprecht en ontzettend zuiver in wat ze ziet.
Respect even tussen ons. Liefs, B.




Ervaring van Brenda met medium Sissy   Ervaring van Brenda met medium Sissy   Ervaring van Brenda geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha ik wil u bedanken voor u eerlijkheid oprechtheid en duidelijkheid. Heb u zondagavond gesproken en zojuist nog eens, en vooral dat laatste gesprek 1000x dank. U bent een geweldige vrouw, ik kon u niet meer bedanken daarom dan maar zo. En vooral en bovenal wil ik nog zeggen eerlijkheid duurt het langst, en dat bent u. xxx.




Ervaring van X met medium Isha   Ervaring van X met medium Isha   Ervaring van X geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, hij heeft inderdaad vandaag gebeld zoals jij mij had gezegd. Nu hoop ik dat de rest van de voorspelling snel uitkomt. Heel hartelijk dank.




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Wat een fijn gesprek. Goede inzichten gehoord en de persoon voor mij goed omschreven. Top Liefs A.




Ervaring van Anke met medium Maakali   Ervaring van Anke met medium Maakali   Ervaring van Anke geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Coby, echt hierbij WAUW. Je hebt me weer helemaal teruggezet in mijn kracht. Echt goed ben jij. Ik laat je weten wat uit mijn sollicitaties is gekomen.
Astrid.




Ervaring van astrid van berkom met medium Coby   Ervaring van astrid van berkom met medium Coby   Ervaring van astrid van berkom geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Dag Zoya. Deze vrouw moet je zeker bellen.
Echt een TOPPER op deze lijn ik geef haar meer dan 10.
Ik bel haar meermaals in de week voor de moment en geeft me al zoveel geholpen en ook voelt alles zeer direct aan zonder je uitleg moet geven.
Alles komt ook heel snel uit wat ze zegt.
Merci lieve Zoya om mij in deze moeilijke tijd mij te helpen en steun en advies te geven.

Echt bedankt Zoya je bent een lieve eerlijke correcte vrouw.

Dikke kus Sabina.




Ervaring van Sabina met medium Zoya   Ervaring van Sabina met medium Zoya   Ervaring van Sabina geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve lieve Isha, ik heb zojuist een heel fijn gesprek met jou gehad. En alles wat je zei klopte. Ik weet nu ook dat alles goed gaat komen. Ik dank je uit het diepste van mij hart en hoop je snel weer te spreken. Je bent een warm lief en oprecht mens en ik hoop dat je dit nog lang mag doen.
Dankjewel voor alles. Je zei prinsesje, grappig want zo werd ik door mijn opa genoemd.
Dikke kus en knuffel G.




Ervaring van G. met medium Isha   Ervaring van G. met medium Isha   Ervaring van G. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt Gunther. Was fijn je weer gesproken te hebben. Je voelt de situatie goed aan en je voorspellingen zijn goed. Ik hou je op de hoogte.

Lieve groet, Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Gunter   Ervaring van Sandra met medium Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha,

Ik spreek je al een tijd en alles wat je hebt gezegd is uitgekomen. Zo ook mijn nieuwe liefde. Je had het over het getal 5. In de maand 5 mei is hij op mijn pad gekomen en onze eerste afspraak was om klokslag 5 uur. Je bent een topper.




Ervaring van D met medium Isha   Ervaring van D met medium Isha   Ervaring van D geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelooflijk hoe accuraat en loepzuiver Anouk is in haar waarnemingen.Heel erg aangenaam om met haar te praten en raad te vragenEen aantal dingen zijn ondertussen al uitgekomen. Het loont echt de moeite Anouk te contacteren.




Ervaring van Isa met medium Anouk   Ervaring van Isa met medium Anouk   Ervaring van Isa geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met medium Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met medium Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Super bedankt voor het uitgebreid email-consult.




Ervaring van Gaby met medium Annicka   Ervaring van Gaby met medium Annicka   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Jij ben een lief en zeer invoelend medium wat je me kon vertellen was echt wauw, dingen die alleen ik kon weten. Zonder veel vragen ging je gelijk naar het knelpunt. Ik weet wat me te doen staat. Waarvoor duizend maal dank. A.




Ervaring van A met medium Sanne   Ervaring van A met medium Sanne   Ervaring van A geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Haiii sabine er zijn weer 2voorspellingen van jou uitgekomen je bent top x.




Ervaring van mxm met medium Sabine   Ervaring van mxm met medium Sabine   Ervaring van mxm geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Thank you for your kind words and a push in the direction i wanted to go. I believe in myself more than even before. Thank you so much.




Ervaring van Ravinder met medium Gunter   Ervaring van Ravinder met medium Gunter   Ervaring van Ravinder geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina is zo goed. Ze heeft zelfs letterlijk de woorden geciteerd die later zijn gezegd door iemand anders. Vaker voorgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Oprechte en eerlijke vrouw. Zegt waarover het gaat en dat klopt. Groetjes van Kwebbelaartje.




Ervaring van Yvonne met medium Maakali   Ervaring van Yvonne met medium Maakali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha, bij deze wil ik laten weten dat er opnieuw een voorspelling van je is uitgekomen. Exact zoals je zei. Ongelooflijk. Keer op keer doe je het opnieuw. en of ik het nu geloof of niet, het loopt uiteindelijk toch weer iedere keer zoals je zegt. Daarbovenop ben je een fantastische coach op alle vlakken.

Heel dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Veel liefs.




Ervaring van e. met medium Isha   Ervaring van e. met medium Isha   Ervaring van e. geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, dank je wel voor je mailconsult afgelopen week. Het is eindelijk uitgekomen zoals je zei. Je zei zeker contact binnen de week. En ja hoor, ondanks dat ik het niet geloofde, had je weer gelijk. Ik ben er heel blij mee. Je bent echt enorm goed.
Ik bel je snel weer.

Dank je wel.
Liefs xxx.




Ervaring van .... met medium Romyna   Ervaring van .... met medium Romyna   Ervaring van .... geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met medium Petra   Ervaring van A met medium Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Vera Ann
  Ervaring met medium Vera Ann
  Vera Ann is mijn nummer 1. Ze ziet werkelijk Alles en heeft me de juiste informatie gegeven die ik nodig had. Ik wist niet wat ik moest doen maar met haar uitleg en de inzichten die zo treffend zijn, voor een hele moeilijke situatie waarin ik zit weet ik de juiste richting uit te zetten. Het is ongelooflijk wat ze kan zien. Ik had er al verschillende gesproken maar Vera Ann heeft me echt het meeste geraakt.




Ervaring van Demet met medium Vera Ann   Ervaring van Demet met medium Vera Ann   Ervaring van Demet geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met medium Petra   Ervaring van A met medium Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Dank voor het verhelderend gesprek en de wijze raad. Het klopt allemaal. Dank voor de rode kaars.




Ervaring van Anoniem met medium Isha   Ervaring van Anoniem met medium Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Het werken met kleuren en zo je energie voelen is een uniek. Dank je wel voor de positieve vibes.




Ervaring van K met medium Petra   Ervaring van K met medium Petra   Ervaring van K geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Shariffa
  Ervaring met medium Shariffa
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het invoelen van een bepaalde persoon. Ze heeft op korte tijd veel verteld, terwijl ik zelf maar een paar vragen aan haar heb verteld en het klopt volledig in mijn huidige situatie en over een bepaald persoon die ik ken. Ik heb er vertrouwen in dat het inderdaad toch gaat uitkomen omdat ik deze persoon goed ken. Voor mij een sterke medium. Dus aarzel niet om haar eens te bellen, de moeite waard.




Ervaring van Nadine met medium Shariffa   Ervaring van Nadine met medium Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met medium Cassandra   Ervaring van Happy chick met medium Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Ben dankbaar voor dit.




Ervaring van Sophie met medium Maakali   Ervaring van Sophie met medium Maakali   Ervaring van Sophie geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Tijdje geleden had u gezien wat ik nu weet moeilijk maar u heeft wel gelijk gehad hoort mij zeker snel weer. liefs van de dame die u fotos had gestuurd van de week.




Ervaring van anoniem met medium Ysis   Ervaring van anoniem met medium Ysis   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met medium Gazali   Ervaring van Jeannine met medium Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden