Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-eindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Catharina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina.
Ken je nu al zoveel jaar. Heb zoveel met je besproken. Soms spreek ik je een tijdje niet maar alles komt wel uit wat je zegt. Als er dan wat uitkomt moet ik gelijk aan je denken.
Ook als ik me even niet goed voel, vraag ik een healing aan en dat helpt mij heel goed. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Topper.
.




Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina, ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met u op de lijn.
Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Catharina X.




Ervaring van P. met medium Catharina   Ervaring van P. met medium Catharina   Ervaring van P. geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina.
Ken je nu al zoveel jaar. Heb zoveel met je besproken. Soms spreek ik je een tijdje niet maar alles komt wel uit wat je zegt. Als er dan wat uitkomt moet ik gelijk aan je denken.
Ook als ik me even niet goed voel.vraag ik een healing aan en dat helpt mij heel goed. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Topper .
.




Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Hoi Catharina,

Ik kan inmiddels niet meer tellen hoe vaak wij met terugblik op de afgelopen periode hebben gesproken.

Ik wil je als eerst danken voor alle steun, hoop en kracht die je me altijd toebrengt.

Daarnaast hebben wij het recent gehad over een beslissing waar mijn eigen intuitie wat over zei en ook die van jou. Het was de zelfde keus en jij bracht mij tot rust door mij instructies te geven hoe ik achter de bevestiging van mijn keus zou komen:

Ik heb gedroomd. en ik ben geen dromer, maar zoals jij beschreef wat er zou moeten gebeuren als zijnde bevestiging van mijn keus, dat gebeurde ook echt.

Jij bent een top mens, ga zo door.

RR.




Ervaring van RR met medium Catharina   Ervaring van RR met medium Catharina   Ervaring van RR geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Je hebt een engelengave, wat jij zo snel kan tijdens een reading, wow

Spreek je al 3 jaar met tussenpozen, maar wat ik hierbij kwijt wil is.

Je bent geweldig

Fijne feestdagen lieverd

Catharina fan .




Ervaring van R met medium Catharina   Ervaring van R met medium Catharina   Ervaring van R geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Catherine wat je zei klopte helemaal. En hoe je het gedaan hebt weet ik niet maar jij hebt me eindelijk rust gegeven in de situatie met mijn ex want ik bleef onrustig erin. Ik kan eindelijk bij wijze van spreken weer wat ademen en ik heb weer energie. Tijdsaanduiding van jou gaat kloppen dat voel ik. Supergoed. Bedankt lieve schat .




Ervaring van Sarah met medium Catharina   Ervaring van Sarah met medium Catharina   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Dank u oprecht. U bent echt geweldig. Wat u voor mij geeft gedaan i.v.m. grote liefde C. En de blokkades wetende opgelost te hebben. Ik ben echt dankbaar en gelukkig. Dat ik u heb mogen ontmoeten en heb gesproken. Dank dank dank. Liefs Sendy xxx.




Ervaring van S met medium Catharina   Ervaring van S met medium Catharina   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Echt alles maar dan ook alles wat ze verteld komt ook echtttttt uit. Super super dank medium Catharina.




Ervaring van Shima met medium Catharina   Ervaring van Shima met medium Catharina   Ervaring van Shima geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Bizar in alles wat jij ziet, hoe je het omschrijft, details van personen,situaties etc. Jij hebt mij zoveel rust gegeven. Jouw healing heeft heel veel positiefs te weeg gebracht. Je bent een aanrader voor iedereen. <3.




Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Beste Catharina. Een aantal weken/maanden geleden voorspelde je het weer en dit is ook zo uitgekomen. Ik hou me maar aan deze voorspelling vast mocht ik uit mijn vertrouwen raken, want je bent goed.




Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G geplaatst op 2 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Nog heel erg bedankt voor het in mijn vertrouwen terugzetten. Helaas waren gisteren mijn credits op en was je (zoals te verwachten viel) voordat ik terug kon bellen weer in gesprek.




Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina ik heb je net gebeld en vond het een heel leuk positief gesprek. je kon alles goed benoemen en heel goed mensen beschrijven . ik ga je advies opvolgen en ga er van af nu heel anders in staan. als er verandering zijn plaatgevonden laat ik je het gelijk weten. veel liefst Angela.




Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Mailcontact gehad.verbluffend. vijf sterren.




Ervaring van Chris met medium Catharina   Ervaring van Chris met medium Catharina   Ervaring van Chris geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Op 26 sep 2017 sprak de rechter mijn echtscheiding uit. Ik was moedeloos dat er allerlei problemen opdoken om deze te laten registreren waardoor niet aan men rechten kon. Ik belde Catharina hiervoor op en ze zei doodleuk, dinsdag is het in orde. Dinsdag? Idd donderdag weer een probleem vrijdag ook maandag niemand beschikbaar en nu10 min geleden krijg ik bevestigmail dat de echtscheiding is uitgesproken. Dit is de 2 de voorspelling op 2 weken tijd , nog 1 te gaan. Ik hou jullie op de hoogte. Voor mij is ze de enige echte medium en onbetaalbaar. Dankjewel voor er voor me te zijn . Liefs.




Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Een week geleden vroeg ik haar of men pa zijn app snel verkocht zou zijn. Zonder aarzelen zei ze 3 . De derde bezichtiging. Op 2 dagen tijd (na weken te koop zonder enige vraag of interesse) en idd , de 3 de bezichtiging , compromis getekend. Ik ben spraakeloos maar jij een topper.




Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Je bent echt goed. Had al eerder iets geplaatst over hoe mooi je mijn 3 kinderen beschreef maar dingen blijven maar uitkomen. Wauw. Iedereen heeft wel eens een goede voorspelling en bepaalde dingen komen nooit uit maar het meeste van jou komt gewoon uit. Wacht alleen nog op 2 voorspellingen die ook verder lagen. Volste vertrouwen in dat ze uit komen. Dank je wel.




Ervaring van C met medium Catharina   Ervaring van C met medium Catharina   Ervaring van C geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Wij hebben elkaar de nacht van woe 25 okt gesproken. Ik moest het even op mij laten bezinken, wat een indruk heeft dit op mij gemaakt. Je hebt mij weer in contact laten komen met mijn ziel en dit keer ook nog mij mijn angsten laten inzien en samen hebben we deze losgelaten. Dankjewel! Het contact dat je kan leggen met mijn gidsen en overleden dierbaren betekent voor mij ook ontzettend veel. Je bent mijn rots en je weet het, voor mij ook voor velen anderen, ben jij HET medium. En een medium die er niet om heen draait, eerlijk antwoord geeft maar tegelijkertijd iemand heel goed in zijn kracht kan zetten en vertrouwen kan geven. Dankjewel.




Ervaring van mara88 met medium Catharina   Ervaring van mara88 met medium Catharina   Ervaring van mara88 geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Wauw. Dit was voor mij de diepste maar echt mooiste Reading ooit. Je wist alles zo goed te beschrijven. Ook mijn drie kinderen. Ik ga zeker voor die mooie toekomst die me te wachten staat. Tijd om het verleden los te laten en dat wat niet bij mij hoort te laten waar het is. Dank je wel.




Ervaring van C met medium Catharina   Ervaring van C met medium Catharina   Ervaring van C geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Heel veel Dank voor het weghalen van de blokkades paar uur geleden.
de betonblok is echt weg uit mijn buik.
en ik kreeg idd honger ; ) voel me stuk beter . Laat je nog weten als t gesprek heeft plaatsgevonden . xx.




Ervaring van anoniem met medium Catharina   Ervaring van anoniem met medium Catharina   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Catharina,
dank je wel voor het mooie consult, je hebt mij zoveel gegeven. Ben verbaasd over alles wat je wist, ik ga vol goede moed met mezelf aan de slag en hou je op de hoogte. iedereen raad ik jou aan . Dank Dank Dank .




Ervaring van Juan met medium Catharina   Ervaring van Juan met medium Catharina   Ervaring van Juan geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Tot 3 keer toe deed ze een voorspelling. Gedetailleerd binnen de week. Tot 3 keer toe exact zoals ze voorspelde binnen de dag. De derde zelfs binnen het uur. Ze is haar titel medium meer dan waard en behoord tot de toppers in de wereld.




Ervaring van Italiana met medium Catharina   Ervaring van Italiana met medium Catharina   Ervaring van Italiana geplaatst op 6 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Hoi Catharina,

Wat ben je goed zeg. Je hebt mij voorspeld dat ik een geldsom zou krijgen en je hebt een tijd aangegeven. Die tijd is precies zo uitgekomen. Dank Catharina. Blijf zo doorgaan met mensen helpen.




Ervaring van Nelly met medium Catharina   Ervaring van Nelly met medium Catharina   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Fijn verhelderend gesprek gehad met catherina. Op 22 aug 22:50.
ik viel weg omdat me credits op waren, bel je snel weer op.

Xx.




Ervaring van T met medium Catharina   Ervaring van T met medium Catharina   Ervaring van T geplaatst op 22 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Catharina ik ben heel erg blij dat je op de lijn bent. Je voelt alles correct aan alleen wat jammer is dat je niet zo vaak online bent. Je bent zeker een aanrader .. Ik ben je zeer dankbaar dat je mij tot rust hebt gebracht. Je bent een TOPPER.




Ervaring van Meral met medium Catharina   Ervaring van Meral met medium Catharina   Ervaring van Meral geplaatst op 13 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  GEWELDIG. Je bent moeilijk te bereiken maar uiteindelijk is het me gelukt om je te spreken Catharina. JE BENT TO THE POINT. Ik ben je zeer dankbaar dat je mijn angst hebt afgenomen. Meral.




Ervaring van Meral met medium Catharina   Ervaring van Meral met medium Catharina   Ervaring van Meral geplaatst op 11 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Beste Catharina,
Ik vind jou een zeer aangenaam en bekwaam persoon om me te spreken. je komt overtuigd over en kan rust brengen. je luistert en geeft aandacht. hartelijk dank.




Ervaring van karolien met medium Catharina   Ervaring van karolien met medium Catharina   Ervaring van karolien geplaatst op 19 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Ik stond versteld over wat ze vertelde i.v.m. de blokkades bij mijn ex. Het klopte voor 100%. Catharina stelde voor om die weg te halen. Gaf ook nog een tip hoe je aan de engelen iets kan vragen. Zeer goed gesprek en ze houdt je niet nodeloos lang aan de lijn, in tegendeel, ze is zeer snel to the point. Een echte aanrader.




Ervaring van K. met medium Catharina   Ervaring van K. met medium Catharina   Ervaring van K. geplaatst op 9 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Catharina is echt mega getalenteerd. Ze had meteen door op welke energie ik zat en begon heel geleidelijk aan inzichten te geven. Hele bijzondere dingen heb je gezegd die ik in een doosje zal bewaren en op het moment dat ze uitkomen zal ik zeker aan je denken. Ze krijgt bij een naam beelden door en vandaar uit adviseert ze en geeft ze aan wat ze ziet. Wat ik heel fijn vindt is, dat aangeeft wat de spirituele betekenis is van gebeurtenissen, ontmoetingen en (ziels)verbinding. Ze heeft echt heel veel kennis en wat ik nog mooier vind, is dat ze heel puur spreekt; je soms ook tegenspreekt als ze het anders in beeld doorkrijgt incluis nieuwe inzichten. Het was een spiritueel fijn reisje met jou tijdens ons gesprek. Ik voelde me energetisch weer rijker en opgetild. Ik ben geneigd om vanavond al contact te maken, maar op jouw advies zal ik me inhouden. Ik zal goed op tekenen letten op ziels niveau en hem helpen waar ik kan. En nu maar hopen dat zijn innerlijke zielsbesef - ook op afstand - meer aandacht krijgt.




Ervaring van zielenmeditatie met medium Catharina   Ervaring van zielenmeditatie met medium Catharina   Ervaring van zielenmeditatie geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina , wat n fijne Reading vanmiddag. Vooral het contact wat je met mijn nichtje had. Dat doet me heel goed. Bedankt. Lfs. Julia.




Ervaring van Julia met medium Catharina   Ervaring van Julia met medium Catharina   Ervaring van Julia geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Een heel aangename dame. Voelt dingen goed aan en ziet goed de situatie. Ik hoop dat haar voorspellingen uitkomen, maar ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van Magalie met medium Catharina   Ervaring van Magalie met medium Catharina   Ervaring van Magalie geplaatst op 23 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Wat een topper ben je. Zoveel doorgekregen en echt alles precies hoe het is. Heeft me heel goed gedaan, en wacht af wat de toekomst brengt de komende tijd. Tot snel lieve schat xxxx.




Ervaring van Sanne met medium Catharina   Ervaring van Sanne met medium Catharina   Ervaring van Sanne geplaatst op 19 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Beste Catharina, ik wil laten weten dat je geweldig bent. je zag dingen die nu duidelijk worden. ik had het niet verwacht. liefs karolien.




Ervaring van karolien met medium Catharina   Ervaring van karolien met medium Catharina   Ervaring van karolien geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  heb je meerdere keren gebeld . het is altijd fijn je te horen, je beurt me op als ik het moeilijk heb. daar trek ik me dan ook aan op. Groetjes.




Ervaring van Angelo met medium Catharina   Ervaring van Angelo met medium Catharina   Ervaring van Angelo geplaatst op 16 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Catharina,

Dank je wel voor het open gesprek. Ik ben nog steeds onder de indruk van je inzichten. Nogmaals bedankt, Galina.




Ervaring van Galina met medium Catharina   Ervaring van Galina met medium Catharina   Ervaring van Galina geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Beste Catharina,
Ik had u vorig jaar gesproken. En alles wat u mij verteld heeft is uit gekomen. Daarom heb ik u weer gebeld en ik ben benieuwd dank u voor de haarscherpe consult. U bent een goed medium.




Ervaring van Josje met medium Catharina   Ervaring van Josje met medium Catharina   Ervaring van Josje geplaatst op 31 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden