Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-eindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium H.Karites
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Wauw ze heeft me een paar dingen gezegd. hoop dat het uitkomt. maar ze is een super lieve vrouw.




Ervaring van Sunita met medium H.Karites   Ervaring van Sunita met medium H.Karites   Ervaring van Sunita geplaatst op 10 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  WOW precies wat er speelt super bedankt voor de inzichten die u mij hebt geveven. Geen onzin en de dingen benoemd zoals ze zijn. Heel erg mooi en erg bedankt topper.

Meisje wat u net gebeld heeft .




Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Karites,
dank je voor je uitgebreide en zuiver consult. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Juan met medium H.Karites   Ervaring van Juan met medium H.Karites   Ervaring van Juan geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Heel correct wat de situatie betreft en ook bijkomende zaken. Zelfs zaken wat ze helemaal niet kan weten (effe gelachen).
Bedankt en ik hou je zeker op de hoogte.

groetjes.




Ervaring van lin met medium H.Karites   Ervaring van lin met medium H.Karites   Ervaring van lin geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Karites,
hartelijk dank voor de mooie uitleg en het consult. Ik zal geduld hebben en hou je zeker op de hoogte, dank nogmaals .




Ervaring van Juan met medium H.Karites   Ervaring van Juan met medium H.Karites   Ervaring van Juan geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Beste H Karitas
Hiermee wil ik je nog hartelijk bedanken voor je duidelijke uitleg. Wat kun jij zo'n complexe situatie goed ontrafelen. En je bent ook nog eens heel geduldig. Dank je wel hiervoor.




Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Bedankt voor alles. je hulp ,goede raad en vooral de waarheid. Liefs van Clair.




Ervaring van Clair met medium H.Karites   Ervaring van Clair met medium H.Karites   Ervaring van Clair geplaatst op 19 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Lieve lieve Karites wat een aanwinst ben jij op deze lijn. Je wist zonder foto precies hoe ik eruit zag. Ongelooflijk. Ik vertrouw 100% op hetgeen je hebt gezegd en ik zal je op de hoogte houden. Op werk en relatiegebied. Zo spannend. Knuffel moi.




Ervaring van Je weet wie met medium H.Karites   Ervaring van Je weet wie met medium H.Karites   Ervaring van Je weet wie geplaatst op 16 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Wat een mooi en duidelijk consult . bedankt hiervoor .
Je collega.




Ervaring van Sandra met medium H.Karites   Ervaring van Sandra met medium H.Karites   Ervaring van Sandra geplaatst op 4 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Beste HK,

voor het eerst gesproken met jou. Een kort, maar duidelijk gesprek. ik waardeer jouw inzicht enorm. Jij bent een zuivere medium, X Galina .




Ervaring van Galina met medium H.Karites   Ervaring van Galina met medium H.Karites   Ervaring van Galina geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Heel duidelijk consult,oprechte waarnemingen. ,ontzettende aanrader. dank U wel! liefs leeuwtje.




Ervaring van leeuwtje met medium H.Karites   Ervaring van leeuwtje met medium H.Karites   Ervaring van leeuwtje geplaatst op 3 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  De nagel op de kop,weet waar ze over praat.Kan alles correct beschrijven over mijn huidige situatie zonder enige bijkomende uitleg.het vertrouwen waard.




Ervaring van anoniem met medium H.Karites   Ervaring van anoniem met medium H.Karites   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Ik vind jou een goede consulent. Je bent eerlijk, zou uren met jou kunnen praten.
Dank voor je advies, ga dit zeker doen.
Je hebt mij dat laatste zetje dat ik nodig had gegeven .
Dank voor je steun en je gesprek.
Liefs Rita




Ervaring van rita met medium H.Karites   Ervaring van rita met medium H.Karites   Ervaring van rita geplaatst op 17 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Ik heb je vanavond 3 keer gebeld en vond het een fantastische ervaring om met jou gesproken te hebben. Je sloeg de spijker op zijn kop. Je bent voor mij een toppertje en zal je vaker om advies vragen. Je bent zo ontzettend goed en ik zou een ieder adviseren jou te bellen. Ik heb heel veel aan je gesprekken gehad en je wist heel veel van mij zonder mij te kennen. Heel verhelderend allemaal. Heel hartelijk dank voor je uitleg. Veel liefs.




Ervaring van Len met medium H.Karites   Ervaring van Len met medium H.Karites   Ervaring van Len geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Lieve H. Karites, wat bent u een lieverd!. U weet veel te vertellen (net zoals een afkomst van iemand - uit welk land die persoon komt) en u legt alles goed uit. Bedankt voor uw consult.




Ervaring van Madeliefje met medium H.Karites   Ervaring van Madeliefje met medium H.Karites   Ervaring van Madeliefje geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Lieve Karites, dankjewel voor alle heldere inzichten en adviezen.
Het was precies wat ik nodig heb voor nu.
Het was een fijn gesprek.
Dankjewel.
Ga jou zeker nog eens terug bellen. Liefs, Carla




Ervaring van Carla met medium H.Karites   Ervaring van Carla met medium H.Karites   Ervaring van Carla geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Ik ben dankbaar voor het juiste consult en de juiste punten die u gezien hebt. Ik heb nu wel een goed handvat gekregen.




Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem met medium H.Karites   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Hartelijk bedankt voor de mooie en duidelijke uitleg. Evelien.




Ervaring van Evelien met medium H.Karites   Ervaring van Evelien met medium H.Karites   Ervaring van Evelien geplaatst op 18 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Ik vind deze dame heel goed. Haalt veel waardevolle info uit haar kaarten. Ze is respectvol. Praat rustig, duidelijk en overtuigd van haar woorden




Ervaring van Lies met medium H.Karites   Ervaring van Lies met medium H.Karites   Ervaring van Lies geplaatst op 9 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  een topconsulente! kan heel veel uit de kaarten halen en weet ook veel over horoscopen.
liefs

kat




Ervaring van KAT met medium H.Karites   Ervaring van KAT met medium H.Karites   Ervaring van KAT geplaatst op 30 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Het was een kort gesprek maar toch heel duidelijk ! Je voelde onmiddellijk alles goed aan, je zat juist! Ik heb mijn antwoord gehad en vertrouw er ook op, ik bel je zeker terug !




Ervaring van V. met medium H.Karites   Ervaring van V. met medium H.Karites   Ervaring van V. geplaatst op 11 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Lieve Karites, sorry voor het steeds verbreken van de telefoonverbinding.
Heel heel hartelijk dank voor uw consult, u bent een geweldig mens, eerlijk ook en zegt precies hoe alles in elkaar zit. Ik zal u persoonlijk op de hoogte houden hoe dat allemaal met mijn minnaar afloopt. Ik beloof dat ik geen kontakt meer zal maken en nu mijn muntje zal keren.Lieve lezers Karites is zeker meer dan de 5 sterren waard, u mag dat zelf gaan ervaren. Veel liefs Karites en tot gauw met positief nieuws van mijn kant. Veel plezier met het lopen straks, een stevige hug S




Ervaring van S met medium H.Karites   Ervaring van S met medium H.Karites   Ervaring van S geplaatst op 8 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Raar dat er niets over Karites staat. Want het is ongelofelijk wat zij allemaal doorkrijgt. Top! Bedankt. Het heden en verleden kloppen. Dus alle vertrouwen dat de toekomst ook klopt.




Ervaring van anoniem met medium H.Karites   Ervaring van anoniem met medium H.Karites   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden