Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-eindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met medium Sissy   Ervaring van T. met medium Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met medium Anne   Ervaring van C met medium Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met medium Sasa   Ervaring van L met medium Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met medium Joke   Ervaring van T. met medium Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met medium Gunter   Ervaring van Lamborgini met medium Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met medium Sonja   Ervaring van Anne-Marie met medium Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met medium Salina   Ervaring van l met medium Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Maja
  Ervaring met medium Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met medium Maja   Ervaring van F met medium Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met medium Sanne   Ervaring van ???????? met medium Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met medium Yuorah   Ervaring van Cor met medium Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met medium Olga   Ervaring van Inge met medium Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met medium Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met medium Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Yellow, eergisteren heb ik je gebeld.
bijzonder gesprek. was zeer onder de indruk.




Ervaring van A met medium Yellow   Ervaring van A met medium Yellow   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M met medium Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met medium Lilith   Ervaring van Marijke met medium Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met medium Vitta   Ervaring van Ron met medium Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met medium Desteny   Ervaring van  met medium Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem met medium Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met medium Nina   Ervaring van Rita met medium Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta, eindelijk heb ik je terug gevonden.
Jij bent voor mij de NR 1.




Ervaring van Caro met medium Vitta   Ervaring van Caro met medium Vitta   Ervaring van Caro geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Wat een mooie reading zeg.
Je ziet ontzettend scherp.
Bedankt.
Liefs,B.




Ervaring van Brenda met medium Romyna   Ervaring van Brenda met medium Romyna   Ervaring van Brenda geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Wauw, je wist perfect de situatie te beschrijven. Kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Valerie.




Ervaring van Valerie met medium Tessa   Ervaring van Valerie met medium Tessa   Ervaring van Valerie geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.




Ervaring van Francoise met medium Dirk   Ervaring van Francoise met medium Dirk   Ervaring van Francoise geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Stientje is snel zuiver en goed, en de beste wat tijdsaanduiding betreft. Altijd zit je goed qua tijd. Chapeaux.
Een vaste beller xx.




Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem met medium Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.




Ervaring van A. met medium Daisy   Ervaring van A. met medium Daisy   Ervaring van A. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Hoedje af voor deze dame, ze legt het uit in kleuren. Maar ze heeft het wel, bij het rechte eind.




Ervaring van Fons met medium Yellow   Ervaring van Fons met medium Yellow   Ervaring van Fons geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  lieve Hophe, excuses mijn credits waren op. Ik vond het een heel fijn gesprek met u. Merci. De vrouw waarvan u vond dat ze een mooi naam heeft.




Ervaring van anoniem met medium Hophe   Ervaring van anoniem met medium Hophe   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met medium Nina   Ervaring van rina met medium Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden