Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-eindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess, je bent een topper. Maanden had je het over dat ie een huis in het buitenland wilde kopen, dacht eigenlijk: kan t me niet voorstellen.maar langzaamaan begon het daar idd op te lijken. Nu zijn de plannen wel concreet aan t worden.
Hoop dat er echt een verandering bij hem heeft plaatsgevonden en ik ook wat zekerder in de relatie kan staan. Dat vluchtgedrag ben ik nu wel zat. Gisteren zei je iig dat mn statement duidelijk was en me echt wel zelf zou gaan bellen. En ja hoor, 2,5u gebeld.
Jij zegt altijd: zolang ik me geen zorgen maak, moet jij dat ook niet doen.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna
  Ervaring met medium Anna
  Wel Anna ,u hebt het zeer goed aangevoeld er niet om heen gedraaid
En hopelijk groeit hij vlug hè.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met medium Anna   Ervaring van Rita met medium Anna   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Aangename dame .




Ervaring van Rita met medium Merel   Ervaring van Rita met medium Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie,

Ik loop je helaas telkens mis of je bent dan net in gesprek.
Ik zou zo graag willen dat je vaker online kwam. Je bent echt geweldig. De dingen die jij uit jezelf zegt zijn treffend. Je bent ook zo vol positieve energie. Hopelijk kan ik je binnenkort weer spreken.

X.




Ervaring van X met medium Stephanie   Ervaring van X met medium Stephanie   Ervaring van X geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk. Je moet wel Duits of Frans kunnen.




Ervaring van MR met medium Erkan   Ervaring van MR met medium Erkan   Ervaring van MR geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess heeft mij hoopvol nieuws gegeven over een relatie. Ben benieuwd.




Ervaring van Leeuwinnetje met medium Tess   Ervaring van Leeuwinnetje met medium Tess   Ervaring van Leeuwinnetje geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Ze zag het super goed. Dank je wel .




Ervaring van Malika met medium Mierke   Ervaring van Malika met medium Mierke   Ervaring van Malika geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met medium Monique   Ervaring van .... met medium Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.




Ervaring van BiBi met medium Krisha   Ervaring van BiBi met medium Krisha   Ervaring van BiBi geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellize
  Ervaring met medium Ellize
  liefste Ellize, ik heb u daarjuist gesproken. je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
Super fijn.

Ik wens je een fijne weekend en al het goeds.




Ervaring van Marion met medium Ellize   Ervaring van Marion met medium Ellize   Ervaring van Marion geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.




Ervaring van M met medium Krisha   Ervaring van M met medium Krisha   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met medium Micha   Ervaring van Joanne met medium Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met medium Erkan   Ervaring van Mimouna met medium Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met medium Romeo   Ervaring van Annick met medium Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Naomie
  Ervaring met medium Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met medium Naomie   Ervaring van Rita met medium Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met medium Destiny   Ervaring van Cindy met medium Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met medium Yuorah   Ervaring van Anton met medium Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.




Ervaring van Loes met medium Dirk   Ervaring van Loes met medium Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met medium Dennis   Ervaring van N met medium Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Dank je wel Devi voor je antwoorden op al mijn vragen. Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Eindelijk nauwkeurige antwoorden. Wat je vertelde kon ik heel goed plaatsen. Het klopte exact. Je bent super goed en heel erg prettig om mee te praten. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van A. met medium Devi   Ervaring van A. met medium Devi   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden